Orientační svítidla SKOFF - jak si zvolit správný typ a jak zvolit vhodný transformátor?

Dlouhodobě velmi žádaná a poptávaná jsou svítidla, která slouží pro celodenní a především celonoční svícení aby Vám pomáhaly se orientovat, ale jejich provoz byl co možná nejlevnější.

V naší nabídce máme vysoce kvalitní orientační LED svítidla značky SKOFF. Výrobky této etablované značky najdete téměř v každém kinosále, divadle, v hotelu, sportovní hale a také na chodbách úřadů, a to především jako orientační osvětlení – v podstupních schodiště, nízko u podlahy kolem dlouhých chodeb a podobně.  Ale velmi často se pro tato svítidla značky SKOFF rozhodují i soukromí investoři ve svých novostavbách domů a bytů, a to především na schodištích, na chodbách, ale i v koupelně nebo v exteriéru – na fasádě domu.

Náš obchod www.sandria.cz Vám nabízí širokou paletu těchto výrobků v různých tvarových, velikostních a barevných provedeních. Výrobky mohou být pro interiér (krytí proti vlhkosti IP20) ale i do exteriéru nebo vlhkého prostředí (krytí proti vlhkosti IP66).  Dále si můžete zvolit zda chcete svítidla s nízkým napětím (10V DC) a k nim podle počtu svítidel a jejich výkonu adekvátní transformátor, a nebo svítidla „přímo do sítě“ – tedy na napětí 230V. Dodáváme i tvarově vhodně zpracovaná pohybová čidla SKOFF a svítidla s integrovaným čidlem.

Při Vašem rozhodování by Vám mohl pomoci tento jednoduchý manuál, který Vám pomůže vybrat pro Vás nejvhodnější variantu svítidel včetně potřebného příslušenství:

Orientační svítidla SKOFF - jak si zvolit správný typ a jak zvolit vhodný transformátor?
Kliknutím na obrázek stáhnete PDF soubor